Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Блог

Виберіть підкатегорію

                                                        Топ найкращих книг для підлітків

Топ найкращих книг для підлітків

Книги для підлітків — це дуже ефективний інструмент для формування особистості. Вони допомагають розвинути фантазію, знайти відповіді на багато питань. Гарна книжка для підлітків здатна надихати та мотивувати на здолання проблем на шляху дорослішання. Наш інтернет-магазин книг пропонує вам підбірку найкращих книжок для підлітків, які допоможуть їм краще зрозуміти себе, навчитись відчувати різні емоції: переживати, кохати, сміятись, плакати, співчувати та формувати власний погляд на ситуацію.

ТОП 10 книг з саморозвитку, які варто прочитати.

ТОП 10 книг з саморозвитку, які варто прочитати.

Шлях самопізнання — цікавий, та довгий, його неможливо повністю пройти до кінця, тільки зупинишся, як ось тебе знову відкидає назад. Література по саморозвитку є ефективним інструментом, досягнення гармонії зі своїм внутрішнім всесвітом. Читаючи книги, які заставляють задуматись, ви постійно ростете над собою вчорашнім, на користь себе сьогоднішнього та майбутнього, стаєте краще ніж вчора. Вивчати себе це так корисно, та так цікаво

Найкращі розвиваючі дитячі книги.

Найкращі розвиваючі дитячі книги.

        Розвиваючі книжки для дітей – це справжня скарбничка, наповнена корисною інформацією. Художні дитячі книжки сприяють розвитку просторового мислення, формують та збагачують мовний запас. Просторове мислення (ПМ) можна назвати візуальним інтелектом. Завдяки цьому «прокачаному» вмінню легко сфокусувати увагу на деталях, та створити в голову загальний образ. Архітектори, дизайнери, хірурги, винахідники та вчені володіють дуже розвинутим ПМ.          Книги для дітей купити які можна в інтернет-магазині «Книжковий світ» пробуджують живу цікавість до читання, та допомагають розвинути візуальний інтелект. Просторовим інтелектом володіє приблизно 40% населення земного шару. На жаль не кожна людина знає про, або не користується цією якістю в повній мірі.

Найкращі книги для дітей, що мотивують до читання.

Найкращі книги для дітей, що мотивують до читання.

Як добре, що існують цікаві художні книжки для дітей, на сторінках котрих оживають казкові герої та відбуваються захопливі пригоди! Книга це та річ, яка супроводжує нас протягом усього життя, а дитинство — це час, коли хмаринки здаються гарними небесними замками, дерева чудернацькими велетнями, а кішка, тваринкою що вміє розмовляти. Фантазувати в дитинстві дуже й дуже важливо, адже це сприяє гармонічному розвитку дитини! Завдяки гарним творам, формуються не тільки погляди та характер людини, а й відношення до життя та позитивне мислення.

Топ 10 книг для бізнесу, які надихають.

Топ 10 книг для бізнесу, які надихають.

Як стати бізнесменом? Став цілі, працюй 24/7/365 та врешті решт отримуй бажаний результат. Ніби то просто та зрозуміло, але як саме знайти свою унікальну нішу, і при цьому не вигоріти емоційно та професійно? Бізнес книги є цінним інструментом для професійного розвитку.

Автокрісла - купувати чи ні?

Автокрісла - купувати чи ні?

Автокрісла наразі повинні стати атрибутом кожного автомобіля, у власника якого є діти. Така вимога була встановлена в Україні у листопаді 2019 року законом 1150 Верховної Ради. Він забороняє перевезення малечі на автомобілі без допомоги цього засобу, порушник притягується до адміністративної відповідальності. Отже, всі водії в Україні мають обов’язково його дотримуватися.

Чому діти не хочуть вчитися?

Чому діти не хочуть вчитися?

Як показує багаторічна практика, рано чи пізно проблеми з навчанням виникають у кожної дитини. Батьки починають панікувати та розгублюватись, не знаючи чому син або донька не хоче вчитися. А правильно мотивувати до навчання та виконання домашніх завдань вміє не кожний. Тоді в хід можуть йти всі методи: від банальних вмовлянь до жорсткого контролю та примусу. Але дуже часто рішення проблеми лежить на поверхні. Якщо ви зрозумієте причину такої дитячої поведінки, вам буде легко найти вихід з ситуації.


Найпоширеніші причини, чому дитина не хоче вчитися

1.    Перенавантаження та постійний контроль в родині. Після того, як дитина пришла додому зі школи, їй потрібно близько 2-х годин для того щоб відпочити від навчання та засвоїти отриману за день інформацію. Але дуже часто батько та мати вимагають від школяра майже відразу починати робити уроки, вчити вірші чи виконувати вправи, або ще гірше беруть щоденник та починають сварити за незадовільні оцінки. Такі дії викликають у школяра відразу до навчання. Вихід із такої ситуації досить простий: не наполягайте, дайте доньці або сину повноцінно перепочити після школи.

Новинка: Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 - 3, 4 класах.

Новинка: Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 - 3, 4 класах.

Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для 1,2 -3,4 класів «Видавництва Старого Лева» ідеально підійде для дитини, батьки якої піклуються про її розвиток. Книга сповнена багатьох цікавих та повчальних оповідань, має ілюстрації, легка для читання.

Як швидко запам'ятати таблицю множення?

Як швидко запам'ятати таблицю множення?

Таблиця множення може бути:

  • страшним сном для дитини та батьків;

 

  • «інструментом покарання» - Гуляв учора допізна? Поки не вивчиш таблицю множення до кінця сьогодні не вийдеш;

 

  • недосяжним Еверестом.

 

Але може бути по іншому. Ми пропонуємо вам цікаву дієву методику, яка допоможе вивчити таблицю множення без зубріння та складних зусиль. Звичайно це не відбудеться за 5 хвилин, але займе близько 3-х днів. Погодьтесь непогано для 100% результату?

День 1-й

Візьміть всю таблицю множення та покладіть її перед собою. Ви побачите 100 окремих дій, які потрібно запам’ятати. Оце вчити доведеться...

Але насправді таких дій набагато менше. Довго та уважно повивчайте таблицю та ви побачите багато цікавих ідей, які полегшать вам задачу. На цьому етапі ви зрозумієте що таблиця синхронна, а це означає що вчити доведеться не 100 дій, а всього 55. Наприклад, 5х6=30, а 6х5 також дорівнює 30. Хід думок ви зрозуміли.

Існують числа на які дуже легко множити. Це «1» та «10». Визначивши ці способи полегшення задачі, візьміть свою табличку та закресліть виявленні дії. Думаємо, що результат вам сподобається.

Як швидко вивчити абетку з дитиною? ТОП -10 корисних порад.

Як швидко вивчити абетку з дитиною? ТОП -10 корисних порад.

Як швидко вивчити абетку з дитиною? ТОП -10 корисних порад

 

Існує декілька простих порад які допоможуть швидко вивчити абетку з дитиною.

 

  1. Вивчення алфавіту дошкільнятами потрібно проводити лише в ігровій формі.

 

  1. Якщо ви вирішили почати знайомство своєї дитини з літерами для дошкільнят у трьох річному віці, не вимагайте від малюка довго утримувати увагу на навчальному процесі. В цьому віці дітям швидко набридають одноманітні заняття, навіть якщо вони проводяться у формі гри. Для початку займайтесь не більш 5-10 хвилин у день. В 4 роки можна займатись по 15 хвилин, а починаючи з 5-ти річного віку – 20-30 хвилин, між якими потрібно робити невеличкі паузи.

 

  1. Дитяча абетка повинна зацікавлювати маленького учня. Для цього додайте у дитячий простір тематичні розмальовки з яскравими буквами, магнітний алфавіт, книжки-абетки, різноманітні конструктори. На прогулянці можна малювати букви на асфальті або на піску, складати їх з камінчиків, листочків.

 

  1. Перебуваючи на прогулянці звертайте увагу дитини на різноманітні вітрини та вивіски. Спочатку промовляйте те, що на них написано, а потім просіть малюка повторити за вами. Також можливо рахувати кількість літер у назві, або казати в який колір вони пофарбовані.

 

  1. В якості навчальних посібників використовуйте літературу, рекомендовану Міністерством Освіти України. Для швидкого і правильного вивчення наприклад можна купити абетку абабагаламага.

 

 

Показано з 1 по 10 із 33 (всього сторінок: 4)