Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

ТОП 10 книг з саморозвитку, які варто прочитати.

  • ТОП 10 книг з саморозвитку, які варто прочитати.

         Шлях самопізнання — цікавий, та довгий, його неможливо повністю пройти до кінця, тільки зупинишся, як ось тебе знову відкидає назад. Література по саморозвитку є ефективним інструментом, досягнення гармонії зі своїм внутрішнім всесвітом. Читаючи книги, які заставляють задуматись, ви постійно ростете над собою вчорашнім, на користь себе сьогоднішнього та майбутнього, стаєте краще ніж вчора.  Вивчати себе це так корисно, та так цікаво!

         Пам'ятайте, що шлях до пізнання себе, хай не завжди легкий та зрозумілий, але шлях цей гідний, благородний. Кожна людина, яка читає книги для розвитку, цікавиться питаннями як навчитися бути ефективнішою, щасливішою, успішнішою, та розкрити власний потенціал, врешті решт знаходить бажані відповіді та власний “lapis philosophorum” (камінь алхіміка).

Використовуйте для цього мотивуючі книги читати та купити які ви можете в інтернет-магазині “Книжковий світ”.

 

 Книги, які надихають — топ 10 кращих видань

 

         Так дійсно, можна бути професіоналом своєї справи, без кінця читати профільні видання у своїй сфері, але справжній сенс людина отримує, коли знаходить відповіді на свої питання. Популярна література по психології, бізнесу та саморозвитку може стати саме тим фундаментом, на якому тримаються всі інші гарні якості та можливості людини. Існують дуже корисні книги, які змінюють життя. Наприклад, небагато людей можуть оперативно керувати своїм емоційним станом, та завжди знаходитись у гарному настрої.

         Багатьом взагалі здається, що це щось з області фантастики. А якби ці люди, в неприємних для себе ситуаціях завжди пам'ятали одну просту фразу “ Кожна ситуація нейтральна, а вигляд їй придають наші думки, та емоціі”. Якби люди могли обирати, які думки для них ресурсні, а які навпаки забирають життєву енергію, їх життя стало б набагато легшим, та гармонійним.

         Книги для саморозвитку українською — це безліч корисної інформації. Обираючи надихаючі книги, ви знайдете в них наступні корисні рекомендації:

•    як досягати успіху;

•    коли потрібно виходити з зони комфорту, а коли й ні, і що взагалі таке “зона комфорту”;

•    як почати власну справу, навчитись розв'язувати проблеми різного характеру, та знайти прибуткові ідеї та втілити їх в життя;

•    як правильно концентруватись, тримати фокус на важливому, та відновлюватися для продуктивної роботи.

         Це лише невеличка частина усіх корисних навичок, що дають нам книги, які змінюють життя. Крім цього ви зможете дізнатись принципи та алгоритми дії вашого мислення та пам'яті, чому ви розтрачуєте ресурси свого мозку, та як їх зберегти та відновити.

                         Ми рекомендуємо наступні книги, які варто прочитати для саморозвитку.

1.      Людина в пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі (Вiктор Франкл). Автор пройшов жорстоку школу життя (3 роки контцтабору) і не тільки вижив, а й написав книгу, що була перекладена на 24 мови світу та мала тираж 10 мільйонів примірників, та принесла користь багатьом людям. Віктор Франкл написав про свій досвід та відкрив нове направлення психотерапії — проактивність та логотерапію.

2.      Психологія впливу(Роберт Чалдіні). Справжня скарбниця порад на прикладах з життя. Буде корисна для менеджерів, підприємців та керівників, котрі хочуть навчитись розуміти людську поведінку та уникати маніпуляцій.

3.      Ігри, у які грають люди Ерік Берн. Всі ми, хоч і не свідомо граємо у різні ігри, в подружні, на роботі, з друзями, сексуальні. Батьки психоаналізу Берн, розповідає нам про 120 ігор, та дає поради, як протистояти тим, хто хоче силоміць втягнути нас у свою гру.

4.      Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди (Марі Кондо). Це не лише інструкція про те, як складати, сортувати та зберігати  речі, це спосіб змінити життя на краще, змінивши мислення!

5.      Робін Шарма: Монах, який продав свій “феррарі” В основі світового бестселеру лежить історія адвоката мільйонера, що пережив складну духовну кризу та змінив своє життя на краще, занурившись у давню культуру Тибету.

6.      «Зроби це зараз.21 чудовий спосіб зробити більше за менший час» Брайан Трейсі. Книга, яка розповідає як використовувати свій час з максимальною ефективністю.

7.      «Номер 1. Як стати найкращим у тому, що робиш» Ігор Манн. Проста та дуже ефективна праця, як зробити аудит своїх дій, дослідити свої можливості та розвиватись найкращим чином.

8.      Чарлз Дахіґґ: Кмітливіші, швидші, кращі — автор сформулював 8 основних ідей, які дозволяють досягнути найкращого результату, докладаючи мінімум зусиль.

9.      Як працювати по 4 години на тиждень – Тімоті Ферріс. Праця, яка руйнує всі стереотипи з приводу організації робочого графіку, та вчить як при цьому бути успішним.

10.  Гормони щастя. Лорета Граціано Бройнінг. Автор розповідає, яку впливають на нас окситоцин, дофамін, серотонін та ендорфін, та як навчитися їх виробляти для покращення якості свого життя.

            Це справді корисна література! Існує ще велика кількість видань для читачів, що займаються саморозвитком. Цікаво, а які ваші улюблені книги на тему вивчення себе та самопізнання?

Автор - Сергій Кравчук..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Теги: книги по саморозвитку