Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Найкращі розвиваючі дитячі книги.

  • Найкращі розвиваючі дитячі книги.

Як виростити генія? Пропонуйте дитині гарні розвиваючі книги.

         Розвиваючі книжки для дітей – це справжня скарбничка, наповнена корисною інформацією. Художні дитячі книжки сприяють розвитку просторового мислення, формують та збагачують мовний запас. Просторове мислення (ПМ) можна назвати візуальним інтелектом. Завдяки цьому «прокачаному» вмінню легко сфокусувати увагу на деталях, та створити в голову загальний образ. Архітектори, дизайнери, хірурги, винахідники та вчені володіють дуже розвинутим ПМ.

         Книги для дітей купити які можна в інтернет-магазині «Книжковий світ» пробуджують живу цікавість до читання, та допомагають розвинути візуальний інтелект. Просторовим інтелектом володіє приблизно 40% населення земного шару. На жаль не кожна людина знає про, або не користується цією якістю в повній мірі.

         Пропонуємо вам подумати про майбутнє, купити дитячі книги в України, та закласти цим самим фундамент успіху свого сина, або доньки.Прикладами яскраво вираженого ПМ виступають Альберт Ейнштейн, Ейфель, Леонардо Давінчі та багато інших відомих та талановитих людей.

  
                                                      Як саме розвивати просторове мислення?



         В кожній людині закладений величезний потенціал. Його можна порівняти з маленьким зернятком. Якщо наприклад зернятко потрапляє в родючу землю, добре поливається, воно проростає та стає гарною та сильною рослиною. Розвитку дитячого потенціалу дуже сприяють книжки з наліпками, вони не лише допомагають розвинути логіку та інші корисні якості, а ще й тренують дрібну моторику рук.

         Моторика це один із головних показників інтелектуальної готовності до школи. На сьогодні нейропсихологами вже встановлений зв'язок розвитку мозку з роботою рук. Сукупність скоординованих дій дитини, яка направлена на виконання мілких та точних рухів, це дуже і дуже корисна діяльність. Тому корисно використовувати літературу, котру діти можуть не лише читати та розглядати яскраві зображення, а й самостійно відклеювати наклейки.
А, щоб розвинути дитячій візуальний інтелект, користуйтесь наступними порадами:

•    Користуйтесь термінами просторової лексики, які описують форми у тривимірному просторі (коло, піраміда, трапеція, куб);
при спілкуванні з дитиною описуйте розміри предметів (маленькі, довгі, великі, величезні, високий, низький);

•    знаходження предметів у просторі, їх контури та особливості (довгі, вигнуті, гострі);

•    визначайте, де що знаходиться : внизу, поряд, навколо, біля, за, перед.

         Також, не просто спілкуйтесь з дітьми, а й просіть її повторювати та пояснювати, як вони розуміють сказане вами. Ті діти, які мають розвинутий візуальний інтелект, мають також гарні здібності до математики.

 
 

         Також на шляху до розвитку гармонійної особистості дуже важливі книжки для найменших та казки для дітей. Видання для найменших містять яскраві ілюстрації, дотепні та цікаві віршики. Книжечки пазли, книжки з панорамними картинками, з оченятами, та багато інших цікавинок не тільки привертають увагу малюка, а й розвивають його.
         Казочки для дітей розширюють світогляд, знайомлячи маленьких читачів з надбанням народної мудрості та досвіду. В нібито простих дитячих казочках можна знайти складні відповіді на питання, впізнати свою ситуацію та побачити варіанти виходу з неї.

         Казки — це безцінне джерело натхнення та мудрості, адже вони розповідають про те, як влаштований світ, що таке мораль, добро та зло. Ми зібрали для вас самі відомі та перевіренні часом твори. Бажаємо гарних зростань та досягнень!


 

Теги: дитячі книжки