Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Дитячі книги що мотивують читати.

  • Дитячі книги що мотивують читати.

         Як добре, що існують цікаві художні книжки для дітей, на сторінках котрих оживають казкові герої та відбуваються захопливі пригоди! Книга це та річ, яка супроводжує нас протягом усього життя, а дитинство — це час, коли хмаринки здаються гарними небесними замками, дерева чудернацькими велетнями, а кішка, тваринкою що вміє розмовляти. Фантазувати в дитинстві дуже й дуже важливо, адже це сприяє гармонічному розвитку дитини! Завдяки гарним творам, формуються не тільки погляди та характер людини, а й відношення до життя та позитивне мислення.

 
 

 

         Дитячі книги купити вчасно дуже важливо, адже це необхідно для дітей. Їх безпосередність та емоційність завжди обирають найкраще зі сторінок улюблених творів та примножують його. Пізнавальні книги для дітей, сприяють розвитку фантазії, логіки, та образного мислення. Даючи дитині в руки книжку, ви не тільки даруєте йому яскраве друковане видання з ілюстраціями, але й показуєте шлях до казкового світу пригод, сміху, та безмежних можливостей.

         Оповідання для дітей розширюють світогляд, вчать гарних вчинків та хорошій поведінці. Читати корисно, і це аксіома. Читання тренує, та розвиває мозок.Але як мотивувати дитину, коли її оточують гаджети, соціальні мережі, ТікТок, та маса інших легких розваг? Пропонуйте їм ту, літературу яка точно зможе зацікавити. В нас ви знайдете видання з яскравими ілюстраціями, віршиками, казки, герої котрих навчать вашу дитину бути доброю, мужньою, сильною та хороброю.

Сучасні книги для дітей чи література нашого дитинства: що обрати?

         Інтернет-магазин дитячих книг Україна “Книжковий світ” пропонує найкращі дитячі книжки українською мовою. У нас ви знайдете і давно знайомі пригодницькі книги й світові бестселери, і ще багато цікавинок. Також у нас завжди можна купити дитячі детективи з захопливим сюжетом.

ТОП 10 дитячих книг, які дійсно захоплюють та розвивають любов до читання.

1.     Нестайко В. "Дивовижні пригоди в лісовій школі". (серія книги з 4 частин Видавництво "Школа") — весела та легка розповідь про навчання тварин в лісовій школі.

2.     Роальд Дал. "Чарлі та шоколадна фабрика" — захоплива пригода бідного хлопчика, який куштував шоколад лише на день народження. Його доброта служить прикладом для інших.

3.      Бодо Шефер. "Пес на ім'я Мані, або Абетка грошей" — дитяча повість від відомого бізнесмена та фінансового консультанта, яка вчить основам економіки та фінансам.

4.      Стронґ Джеремі. "Гармидер у школі" — якщо коротко, то це прикольне читання для реготання.

5.      Меґан МакДоналдсерії "Джуді Муді" — енциклопедія настроїв, харизматичної героїні, яку обожнюють мільйони читачів в усьому світі, а в США це своєрідний must read молодшої школи

6.      Елінор Портер. "Поліанна" — дивовижна історія дівчинки, яка була сиротою.

7.     Вдовиченко Галина. "36 і 6 котів" — пригоди саме такої кількості хвостатих, які вирішили поселитися в невеличкому помешканні однієї пані.

8.     Олександр Волков. Серія книг "Чарівник Смарагдового міста" — просто бестселер! Захоплива мандрівка дівчинки Еллі в пошуках великого чарівника.

9.      Туве Янссон. Серія книг "Країна Мумі-Тролів" — безпосередні та дуже оригінальні створіння, які захоплюють собою з першої до останньої сторінки.

10. Дж. К. Роулінг. Серія книг Гаррі Поттер — хто не знає цього чарівного хлопчиська, та його друзів? Швидше до магічного світу...

         Ми постійно розширюємо наш асортимент. Так що запрошуємо! Впевнені ви знайдете багато корисного та цікавого для своєї дитини.

Авторка - Юлия Просянко.

Теги: книги дитячі