Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Многії літа, благії літа.

  • Многії літа, благії літа.

   У багатьох людей час від часу виникає запитання «Що почитати для душі?», «Порадьте якусь цікаву та корисну книгу для дорослої людини» і так далі. Перше що впадає на думку це книга Мирослава Дочинця «Многії літа, благії літа». З 100% впевненістю можу сказати, що дана книга не залишить байдужою і буде цікавою кожній людині незалежно від статі і віку. Вже на протязі багатьох років, вона є найпопулярнішою та одна із книг які найбільш купують читачі, адже вона вже витримала 15 тиражів друку.

  У невелчкій книжечці яка складається зі 145 сторінок зібрані найкорисніші поради 104 старця Андрія Ворона, який дожив до поважних років і був в повній розумовій свідомості, пам"яті та крепкому здоров”ю, завдяки виробленим звичкам на протязі багатьох років, харчуванню, спілкуванню, праці, щирій вірі у Бога, ставленню до людей і суспільства та природи тощо.

   Збірка містить безліч корисних порад по здоровому харчуванню, лікуванню від різних хвороб та недуг звичайними продуктами та лікувальними травами та збірами, які ростуть у кожній місцевості, та правильне їх вживання. Безліч корисних практичних порад для психічного та душевного спокою та рівноваги, пізнання істини та мудрості, багато практичних рішень з різних життєвих ситуацій. Доступним та зрозумілим словом Андрій Ворон розказує про Бога та віру, про молитву і покаяння, про істину і мудрість, про душевний спокій та працю, життя і вчинки.

Купити книгу Многії літа, благії літа за найнижчою ціною, та швидкою доставкою можна тут.