Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Найкращі дитячі книжки для навчання та розвитку.

Піклуючись про свою дитину, кожні батьки прагнуть дати їй найкраще. Хочеться щоб у майбутньому вона була щасливою, успішною, всебічно розвинутою та забезпеченою. Велику роль у цьому відіграють саме навчальні та розвиваючі книжки для дітей. Казки, твори, вірші та оповідання вчать розуміти світ, формувати власний світогляд, розвивають уяву, логіку, пам'ять та мислення. Захопливий «Книжковий світ» пропонує до вашої уваги найкращі дитячі книги всіх часів, які ми розподілили за категоріями та віком.

Ми зібрали власну невеличку підбірку у категоріях популярних дитячих книг, які стануть в пригоді для гармонійного розвитку малюків, дошкільнят, дітей молодшого шкільного віку та підлітків.

Енциклопедія

Це найкращий варіант для тих, хто прагне знати все на світі. Кожна дитяча книжка такого формату здатна задовольнити потребу дитини в новій інформації та надати відповіді на майже всі питання. Найкращі розвиваючі книги для малюків такого плану це:

                                                                

  • «Велика дитяча енциклопедія» - де знаходиться інформація про тварин, країни та народи, землю та всесвіт, людину та ще багато чого цікавого та корисного;

 

Крім цих популярних видань у нас є ще багато цікавинок для дітей різного віку

Дитячі картонні книги

Книжечки в такому форматі стануть чудовим посібником для розвитку дитини. Видання з яскравими кольоровими ілюстраціями так подобаються малюкам, а написані вони простою та доступною мовою. Зверніть увагу на видання «Розвиватика» та «Улюблена абетка». Такі книги-пазли, як «Загадки», «Мій маленький поні», »Веселий рахунок» корисні не лише змістом, а й тим, що вони розвивають логіку, мислення та дрібну моторику. Також в цьому розділі вас чекають кращі народні українські казки, відомі вам ще з дитинства.

Книги для читання

Це саме те джерело необхідної інформації, яку повинна отримати кожна сучасна дитина. В цій категорії зібрані кращі дитячі книги 2016, такі як:

  • Азбука: доброти, дружби, хоробрості та здоров’я;

            Результат пошуку зображень за запитом "азбука доброти" 

  • усі частини культового бестселера Гаррі Поттер;

 

  • казки для дівчаток, хлопчиків та малят;

 

  • «Аліса у країні мрій».

                                                                         

Розвиваючі книжки для дошкільнят

Видання спеціально розроблені для того, щоб дитина могла успішно підготуватись до школи. Тут ви знайдете і посібники з англійської мови, розроблені в відповідності з вимогами сучасної системи освіти та традиційний Буквар та «Читайлик». Зацікавити дошкільнят вивчанням алфавіту можна за допомогою видання «Живі літери», створеного відомою поетесою Ганною Чубач. А навчити дитину читати, писати та рахувати без проблем допоможуть спеціалізовані посібники, рекомендовані Міністерством освіти та науки України.

Купити книгу українською, яка стане прекрасним помічником у гармонійному розвитку вашої дитини, ви завжди можете у нашому безкрайому «Книжковому світі». Обирайте з задоволенням!