Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Як вивчити англійську мову швидко, або як допомогти дитині з англійською мовою.

  • Як вивчити англійську мову швидко, або як допомогти дитині з англійською мовою.

Хто з нас не мріє щоб дитина добре розмовляла англійською мовою? Для цього використовуються всі відомі методи: лінгвістичні школи та садочки, центри раннього розвитку, усілякі курси та відвідування репетиторів. Але всі ці дії не завжди приносять бажаний результат. Інколи навіть найдосвідченіший педагог не може зацікавити дитину та прищепити їй любов до іноземної мови. Тому буде дуже добре, якщо самі батьки почнуть навчати малюка англійської.

Коли вже час?

Багато хто стурбований питанням, з якого віку дитина може вивчати англійську. Однозначної відповіді на це не має, але до початку вивчання іноземної малюк повинен гарно володіти рідною мовою, вміти рахувати хоча б до десяти, знати назви предметів, фруктів, овочів та іншого.

Для ефективного та безпечного навчання англійською, дитина повинна мати достатній словниковий запас рідною мовою, та добре розвинене мовлення. Діти вчать іноземну мову набагато швидше дорослих, вони добре розшифровують слова та пізнають, що вони означають. Звичайно ж навчання повинно проводитись без примусу, та в ігровій формі.

Декілька правил які допоможуть вашій дитині швидко вивчити англійську мову.

Дітям дуже легко дається вивчення мови, але головне правильно їх в цьому зацікавити. У вас е безліч способів та можливостей допомогти своїй доньці чи сину у вивченні іноземної мови. Головне це ваше бажання та зусилля. А отримати швидкий та бажаний результат допоможе виконання наступних правил:

No1: Частіше спілкуйтесь англійською у повсякденному житі. Читайте сину або доньці книжки англійською, співайте, вчіть цікаві віршики, грайте в різноманітні ігри. Уроки повинні бути захопливими, цікавими та різноманітними. Чим частіше ви будете використовувати англійську у побуті, тим швидше малюк до неї звикне. Якщо бачите що дитині стає нудно, не наполягайте на продовженні вивчення. Зробіть паузу та поверніться до завдання тоді, коли ваш учень цього захоче.

No2: Перед сном читайте малюку казки англійською мовою. Дитячу увагу привернуть яскраві ілюстрації, а ви можете доповнити розповідь перекладом на українську мову. В «Книжковому світі» ви знайдете захопливі казки англійською, які дуже подобаються дітям.

No3: Завжди підтримуйте дитину в її починаннях. Мотивуйте до вивчення, підтримуйте інтерес, завжди підбадьорюйте та пишайтесь її успіхами. Пам’ятайте, що критика відбиває все бажання до нових пізнань. Мотивувати треба не примусом, а позитивними розповідями, наприклад скажіть малюку, що перед тими, хто знає англійську відкривається весь світ. Знаючи мову, можна подорожувати без перешкод та гарно заробляти.

Запорукою успіху при вивченні англійської є регулярність і щоденні вправи. Вчені довели, що для досягнення результату потрібно приділяти вивченню мови не менше 20 у день. Тому візьміть собі за правило займатися с дитиною кожного дня і досить скоро це приведе вас до успіху.