Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Корисні матеріали для всіх

                                                        Топ найкращих книг для підлітків

Топ найкращих книг для підлітків

Книги для підлітків — це дуже ефективний інструмент для формування особистості. Вони допомагають розвинути фантазію, знайти відповіді на багато питань. Гарна книжка для підлітків здатна надихати та мотивувати на здолання проблем на шляху дорослішання. Наш інтернет-магазин книг пропонує вам підбірку найкращих книжок для підлітків, які допоможуть їм краще зрозуміти себе, навчитись відчувати різні емоції: переживати, кохати, сміятись, плакати, співчувати та формувати власний погляд на ситуацію.

ТОП 10 книг з саморозвитку, які варто прочитати.

ТОП 10 книг з саморозвитку, які варто прочитати.

Шлях самопізнання — цікавий, та довгий, його неможливо повністю пройти до кінця, тільки зупинишся, як ось тебе знову відкидає назад. Література по саморозвитку є ефективним інструментом, досягнення гармонії зі своїм внутрішнім всесвітом. Читаючи книги, які заставляють задуматись, ви постійно ростете над собою вчорашнім, на користь себе сьогоднішнього та майбутнього, стаєте краще ніж вчора. Вивчати себе це так корисно, та так цікаво

Найкращі розвиваючі дитячі книги.

Найкращі розвиваючі дитячі книги.

        Розвиваючі книжки для дітей – це справжня скарбничка, наповнена корисною інформацією. Художні дитячі книжки сприяють розвитку просторового мислення, формують та збагачують мовний запас. Просторове мислення (ПМ) можна назвати візуальним інтелектом. Завдяки цьому «прокачаному» вмінню легко сфокусувати увагу на деталях, та створити в голову загальний образ. Архітектори, дизайнери, хірурги, винахідники та вчені володіють дуже розвинутим ПМ.          Книги для дітей купити які можна в інтернет-магазині «Книжковий світ» пробуджують живу цікавість до читання, та допомагають розвинути візуальний інтелект. Просторовим інтелектом володіє приблизно 40% населення земного шару. На жаль не кожна людина знає про, або не користується цією якістю в повній мірі.

Найкращі книги для дітей, що мотивують до читання.

Найкращі книги для дітей, що мотивують до читання.

Як добре, що існують цікаві художні книжки для дітей, на сторінках котрих оживають казкові герої та відбуваються захопливі пригоди! Книга це та річ, яка супроводжує нас протягом усього життя, а дитинство — це час, коли хмаринки здаються гарними небесними замками, дерева чудернацькими велетнями, а кішка, тваринкою що вміє розмовляти. Фантазувати в дитинстві дуже й дуже важливо, адже це сприяє гармонічному розвитку дитини! Завдяки гарним творам, формуються не тільки погляди та характер людини, а й відношення до життя та позитивне мислення.

Топ 10 книг для бізнесу, які надихають.

Топ 10 книг для бізнесу, які надихають.

Як стати бізнесменом? Став цілі, працюй 24/7/365 та врешті решт отримуй бажаний результат. Ніби то просто та зрозуміло, але як саме знайти свою унікальну нішу, і при цьому не вигоріти емоційно та професійно? Бізнес книги є цінним інструментом для професійного розвитку.

Автокрісла - купувати чи ні?

Автокрісла - купувати чи ні?

Автокрісла наразі повинні стати атрибутом кожного автомобіля, у власника якого є діти. Така вимога була встановлена в Україні у листопаді 2019 року законом 1150 Верховної Ради. Він забороняє перевезення малечі на автомобілі без допомоги цього засобу, порушник притягується до адміністративної відповідальності. Отже, всі водії в Україні мають обов’язково його дотримуватися.

Як виробити у дитини красивий почерк?

Як виробити у дитини красивий почерк?

Стрімкий розвиток комп’ютерних технологій привів до того, що цінність звичайного гарного почерку дуже знизилась. Більшість текстів набирають за допомогою комп’ютера, а від руки пишуть лише коли є крайня потреба. Але красивий почерк залишається дуже важливим, оскільки він підвищує імідж людини в багатьох ситуаціях, наприклад коли потрібно заповнити документи про роботу, або при вступі до інституту.

Як навчити дитину писати грамотно? 10 перевірених способів.

Як навчити дитину писати грамотно? 10 перевірених способів.

Людина з гарною освітою має всі шанси добитись успіху у своєму житті. А міцним фундаментом для майбутньої блискучої освіти виступає вміння писати грамотно. Пропонуємо вам колекцію порад, які допоможуть навчити дитину писати без нудьги та з задоволенням.

Як навчити дитину читати?

Як навчити дитину читати?

В умовах сучасної реальності дитину не візьмуть до першого класу, якщо вона ще не навчилась читати. Тому, питання як навчити дитину читати, е одним з самих популярних серед дбайливих батьків. Як не розгубитись в різноманітті навчальних методик, та не нашкодити неправильними діями? Розбираймось.

Як підібрати рюкзак чи портфель для школяра - поради батькам.

Як підібрати рюкзак чи портфель для школяра - поради батькам.

Обираючи рюкзак або портфель для дитини ми прагнемо щоб він був гарним, зручним та мав доступну вартість. Крім того цей атрибут обов’язково повинен бути міцним, адже всі знають як йому дістається в процесі носіння.  Портфель можуть жбурляти на підлогу, їздити на ньому, набивати по самий край, та навіть використовувати як м’яч. І це далеко не повний список того, що спадає на думку школярам.

Показано з 1 по 10 із 13 (всього сторінок: 2)