Мінімальна сума замовлення 200.00 грн.
Інформація
Пошук

Дитячий світ

                                                        Топ найкращих книг для підлітків

Топ найкращих книг для підлітків

Книги для підлітків — це дуже ефективний інструмент для формування особистості. Вони допомагають розвинути фантазію, знайти відповіді на багато питань. Гарна книжка для підлітків здатна надихати та мотивувати на здолання проблем на шляху дорослішання. Наш інтернет-магазин книг пропонує вам підбірку найкращих книжок для підлітків, які допоможуть їм краще зрозуміти себе, навчитись відчувати різні емоції: переживати, кохати, сміятись, плакати, співчувати та формувати власний погляд на ситуацію.

Найкращі розвиваючі дитячі книги.

Найкращі розвиваючі дитячі книги.

        Розвиваючі книжки для дітей – це справжня скарбничка, наповнена корисною інформацією. Художні дитячі книжки сприяють розвитку просторового мислення, формують та збагачують мовний запас. Просторове мислення (ПМ) можна назвати візуальним інтелектом. Завдяки цьому «прокачаному» вмінню легко сфокусувати увагу на деталях, та створити в голову загальний образ. Архітектори, дизайнери, хірурги, винахідники та вчені володіють дуже розвинутим ПМ.          Книги для дітей купити які можна в інтернет-магазині «Книжковий світ» пробуджують живу цікавість до читання, та допомагають розвинути візуальний інтелект. Просторовим інтелектом володіє приблизно 40% населення земного шару. На жаль не кожна людина знає про, або не користується цією якістю в повній мірі.

Найкращі книги для дітей, що мотивують до читання.

Найкращі книги для дітей, що мотивують до читання.

Як добре, що існують цікаві художні книжки для дітей, на сторінках котрих оживають казкові герої та відбуваються захопливі пригоди! Книга це та річ, яка супроводжує нас протягом усього життя, а дитинство — це час, коли хмаринки здаються гарними небесними замками, дерева чудернацькими велетнями, а кішка, тваринкою що вміє розмовляти. Фантазувати в дитинстві дуже й дуже важливо, адже це сприяє гармонічному розвитку дитини! Завдяки гарним творам, формуються не тільки погляди та характер людини, а й відношення до життя та позитивне мислення.

Підліток та книжки: знаходимо точки дотику.

Малюка, якій ще тільки вчиться пізнавати світ зацікавити читанням легко. Для цього варто лише показати йому книжечку з яскравими ілюстраціями та почати читати її с різною інтонацією. На жаль, з підлітками це вже не працює. В наші часи навіть самій корисній та цікавій книзі дуже важно конкурувати з комп’ютерами та всілякими гаджетами. Але ж дуже хочеться зацікавити 12-14 річну дитину літературою, тому ще дійсно корисно та необхідно для його гармонійного розвитку.

365 казок на ніч

365 казок на ніч

Шукаєте для своєї улюбленої дитини кращу книгу казок? Тоді "365 казок на ніч" видавництва Глорія саме для вас! Крім величезної кількості чарівних та повчальних казок вона сповнена неймовірно казковими, яскравими, теплими, гріючими душу малюнками.

Усі дивовижні пригоди в лісовій школі

Усі дивовижні пригоди в лісовій школі

Хто з малюків та їх батьків ще не знає про серію книжок "Дивовижні пригоди в лісовій школі" В. Нестайка «Видавничого дому «Школа»? Цей запис саме для вас! Ці чудові книжки зповнені безліч чарівних малюнків лісових звірят, що полюбляють навчатися у школі та мають купу захоплюючих пригод.

ВЕЛИКА ДИТЯЧА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ.

ВЕЛИКА ДИТЯЧА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ.

Одна з найкращих дитячих книг:

Велика дитяча енциклопедія видавництва «Махаон» необхідна на кожній полиці підростаючого розумника. Будемо дивитись правді у вічі: у більшості шкільних підручників інформація для дітей подається у досить сірих тонах

Чарлі та шоколадна фабрика

Чарлі та шоколадна фабрика

Чарлі та шоколадна фабрика.

Показано з 1 по 8 із 8 (всього сторінок: 1)